تولید فرو وانادیوم
از مهمترین تولیدکنندههای این نوع فروآلیاژ میتوان به آفریقای جنوبی با 39% ، چین با 29%، آمریکا با 19% و به دنبال آنها روسیه، فنلاند، شیلی، نامیبیا و نروژ اشاره کرد. هیچ یک از کارخانههای موجود در ایران قادر به تولید این نوع فروآلیاژ نیستند. دلیل این مطلب کمیابی کانیهای اصلی وانادیم و هزینههای نسبتاً بالای تولید این فروآلیاژ است.
کاربرد فرو وانادیوم
اکثر فرو وانادیومهای تولید شده در فرایند آلیاژی استفاده شده تا فولاد سختشونده تولید کنند. از کاربردهای این فولاد سخت شونده میتوان به محورها، چارچوب دوچرخهها، میللنگ و اجزای فولادی بسیار حیاتی اشاره کرد. بنابراین، از صنعت در حال رشد فولاد انتظار میرود که رشد کلی در تقاضا برای بازار فرووانادیم افزایش یابد. این فروآلیاژ همچنین برای تولید فولادهای با کربن بالا که به طور گستردهای در تولید ابزارهای پزشکی استفاده میشوند، کاربرد دارند. فرووانادیم وقتی در آلیاژهای تیتانیوم به کار میرود به منظور تولید موتورهای جت و بدنههای هواپیما است. نهایتاً این فروآلیاژ وزن کلی فولاد را کاهش میدهد و از اینرو در اتومبیلهای کم وزن به طور گستردهای استفاده میشود. از دیگر کاربردهای فرووانادیم میتوان به تولید فولاد ابزار، فولاد با استحکام کششی بالا، فولاد جادهی ریلی و فولاد خط لولهی نفت نیز اشاره کرد.
مشخصات فرو وانادیم
از دیگر مشخصات این نوع از فروآلیاژها میتوان به اندازه دانهی آنها اشاره کرد که در محدودهی 3-20 و 10-50 میلیمتر قرار دارد. نحوهی بستهبندی آنها به صورت بستههای 1 تنی و ظرفهای استوانهای شکل فولادی 25، 50، 100 و 250 کیلوگرمی است.
فرو وانادیوم - فرو وانادیوم - فرو وانادیوم - فرو وانادیوم